Tjenester

Spesialist på bryllup & boudoir

Widje Photo har valgt å spesialisere seg innenfor to hovednisjer. Men det betyr ikke at en ikke fotograferer annet også ved ledig tid. Nedenfor får du en oversikt over hvilke fotograferinger som tilbys. Send meg en forespørsel!

Bryllup

FORTELLER deres kjærlighetshistorie i bilder

Jeg spesialiserer meg på å fange magien og følelsene på den store dagen deres, med tidløse bilder som dere vil verdsette resten av livet.

PRISER

Boudoir

SE DEG SELV SOM DEN STERKE OG UNIKE KVINNEN DU ER

Du er hjertelig velkommen til mitt studio i Tromsø som har spesialisert seg på boudoirfotografering! Her vil vi skape kunst av kroppen din! Dette er din tid til å skinne.

Inni deg bor en sterk og sensuell kvinne. En kvinne som fortjener tid til å feire seg selv! Har du lyst å vite mer om opplevelsen og hva den kan gjøre for deg?

Advarsel! Bivirkninger som kan oppstå er: økt selvfølelse, blod som bruser av glede og stolthet og en generell følelse av uovervinnelighet.

MER INFO

Gravid

NÅR DU ER GRAVID BÆRER DU LIVETS UNDER, OG DU FORTJENER Å SKINNE

Jeg vet at en ikke alltid føler seg magisk under graviditeten, men det er jo ikke så mange ganger i løpet av livet en er så heldig å få oppleve et slikt vidunder. Gjør stas på deg selv ved å forevige babybumpen. Jeg har flere kjoler å velge mellom, og fotograferingen kan foregå både ute eller inne i studio.

Ved å bestille både gravidfotografering og nyfødtfotografering får du 25% rabatt på pakkene.

PRISER

Nyfødt

Velkommen inn i familien, lille fine du

Har dere fått en liten nyfødt inn i familien? Jeg tilbyr å komme hjem til dere for en nyfødtfotografering sammen med familien. Dette er perfekt om dere vil ha uoppstilte bilder, med minst mulig styr for dere, med mulighet for å skifte bleier og amme når man må.

Jeg tar med litt utstyr for å ta bilder av den lille alene, men tar også veldig gjerne bilder av dere som familie. Når babyen ammes, når både mamma og pappa holder, og når eventuelle storesøsken beundrer. Jeg elsker å benytte meg av dagslys når jeg fotograferer nyfødte, så med mindre dere bor i en kjellerleilighet med lite lys er det mye man kan gjøre med bare et vindu eller to. Ikke bekymre dere for rot. Jeg rydder unna det jeg må 🙂

PRISER

Konfirmasjon

En feiring av ungdommen!

Etterhvert blir den nyfødte til en konfirmant og denne overgangen er verdt å forevige! Hver vår setter Widje Photo opp en minifotografering for konfirmanter ute.Det er også mulig å bestille en egen fototime. Da har en god tid til å ta bilder av både finstas og casual klær.

Jeg tar gjerne bilder ute i naturen og har mange gode forslag til locations. Bilder tatt i nærhet av arkitur kan også bli veldig kult! Er konfirmanten usikker på hvordan det er å bli tatt bilder av? Jeg hjelper til med posering og det er ikke noe å bekymre seg over i forkant.

PRISER