Personvern

  • Jeg har rekonstruert personvernet for å være i tråd med EUs nye regler (jf GDPR) som trer i kraft i juli 2018.  Det medfører at man må være tydeligere på måten man samler, bruker, prosesserer, og deler personlig informasjon om kundene. Det vil også tydeliggjøre hvilke rettigheter og valg du nå har over din personlige informasjon.
  • Fotograf Susann Widjegaard er den som i hovedsak sitter på informasjon om dere som innhentes ved å kontakte meg per e-post. Fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post og hjemmeadresse oppbevares også i systemer jeg bruker for å holde kontroll på kunder, kontrakter og bilder. Til dette benyttes Studio Ninja og til fakturering brukes DNB regnskap. E-post og hjemmeadresse brukes aldri utover den hensikt å komme i kontakt med dere vedrørende vårt samarbeid.
  • Salg eller deling av deres kontaktinformasjon vil ikke skje. Fornavn blir i noen tilfeller nevnt ved blogginnlegg og i sosiale medier om dere som kunder har godkjent det.
  • Ved å være innom nettsiden min samles det automatisk noe informasjon om dere ved at WordPress bruker cookies. Dette er anonymisert statistikk som for eksempel omhandler hvor mange som har vært innom nettsiden min, og hvor i verden disse befinner seg. Jeg kan også se hvor mange besøkende jeg har hatt per dag, og hva som linket dem til nettsiden min (feks facebook, google eller annet)
  • Jeg kan se hvilke sider/innlegg som er mest besøkt på nettsiden min, og om de fleste bruker telefon, maskin eller annet. Ikke noe verre enn det 🙂 Alt dette hjelper meg å kunne nå mine kunder bedre, og yte bedre for dere.